VIDEO: Počela je nogometna euforija Ožujskog piva

ozujsko.com

Počela je nogometna euforija Ožujskog piva.

U kultnoj pivnici Zagrebačke pivovare, Pivani, premijerno predstavljen ‘Žujin’ nogometni spot ‘Srce kojem nema ravna’, a ovom prilikom su se zabijali virtualni golovi u jedinstvenom ogledu s vratarom hrvatske nogometne reprezentacije Danijelom Subašićem.

Točno mjesec dana dijeli nas od prvog okršaja hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj. Kako bismo se što bolje pripremili za prvi zvižduk suca u Parizu pobrinulo se Ožujsko pivo prigodnim druženjem kojim je započelo svoju nogometnu kampanju.

U novom televizijskom spotu ‘Srce kojem nema ravna’ su sudjelovali nogometaši reprezentacije Darijo Srna, Alen Halilović, Ivan Perišić, Danijel Subašić, Milan Badelj i Mateo Kovačić.

„Ožujsko pivo tradicionalno prati hrvatsku nogometnu reprezentaciju i uvijek je potpora nogometu. Posebno vodimo brigu i o vjernim nogometnim navijačima osiguravajući im dobru zabavu pa smo tako za nadolazeće prvenstvo pripremili niz digitalnih poslastica putem kojih će svi imati jedinstvenu priliku osjetiti pravu nogometnu atmosferu. Vjerujemo da će aktivnosti koje smo pripremili kao i novi spot ‘Srce kojem nema ravna’ zagrijati srca svih vjernih navijača i da ćemo svi spremno dočekati naše Vatrene na prvom okršaju u Francuskoj“, rekao je Goran Radiša, brand manager Ožujskog piva.

Da bi nogometni osjećaj bio potpun pobrinuli su se i Zaprešić boys koji su predstavili svoju novu pjesmu ‘Pratim put’ koja će pratiti naše navijače i nogometaše tijekom cijelog boravka u Francuskoj…

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]