FaH

VIDEO: Objavljena šokantna snimka Rizvanovićevog luđačkog pohoda u Grazu

 • Na Internetu su objavljene snimke ubilačkog pohoda 26-godišnjeg Alena Rizvanovića, koji je prošlog vikenda u Grazu u pješačkoj zoni automobilom usmrtio tri, a ozlijedio preko 35 osoba.

  Na snimci se vide pješaci koji očajnički pokušavaju izbjeći Rizvanovića. U zadnji čas se izmaknula i žena s kolicima u kojima se nalazilo malo dijete.

   

  Nakon krvavog pohoda, Rizvanović je izašao iz vozila te počeo napadati ljude i prijetiti im nožem, a policija ga je nedugo nakon toga uhitila.

  https://www.youtube.com/watch?v=CMpfUDtdOsk

  Ispitivanje Rizvanovića potvrdilo je da ima psihičkih poteškoća te da je bio smanjeno uračunljiv kada se svojim autom namjerno zabio u ljude u centru Graza. Ni nakon razgovora s vještakom koji je bio zadužen da procjeni njegovo psihičko stanje nema informacija o Rizvanovićevim motivima. Prema prvim pretragama i nakon saslušanja zaključeno je da ne postoji razlog za njegovo smještanje u specijaliziranu ustanovu i da 26-godišnjak odlazi u zatvor, objavio je jedan sudac u Grazu.[quote_center]

  • Na snimci se vide pješaci koji očajnički pokušavaju izbjeći Rizvanovića.

  [/quote_center]

   

  Istražitelji su locirali Rizvanovićevu suprugu, koja ga je nedavno napustila zajedno s njihovo dvoje djece. Supruga je od Rizvanovića otišla nakon što ga je prijavila za obiteljsko nasilje.

  Isprva se špekuliralo da je supruga s djecom nakon razlaza s Rizvanovićem otišla u BiH, odakle porijeklom potječe i napadač. On se s roditeljima u Austriju preselio ratne 1993. godine, u dobi od četiri godine. No, istražitelji su je na kraju ipak pronašli u Grazu.

Komentiraj

Source:D.J: