kia.hr

VIDEO: Nova Kia Sportage – nagrađivani model sa sportskim naglaskom

Kia je predstavila novog nasljednika vrlo uspješnog modela Sportage.

Nova atraktivna Kia Sportage svojim izgledom privlačnija je nego ikad zbog jednostavnih vitkih linija sa sportskim naglaskom te novih tehnologija, poput Smart Parking Assist sustava koji pomaže pri paralelnom i okomitom parkiranju te autonomnog sustava kočenja u nuždi.

O kvaliteti novog modela govori i to da je Kia Sportage odnijela pobjedu i pomela konkurenciju u Auto Bildovu usporednom testu te bez sumnje postala izbor broj jedan u ovom segmentu.

Uz 7-godišnje jamstvo koje je najdulje tvorničko jamstvo u Europi, izbor je lakši nego ikad. To je već drugo prestižno priznanje za Kiu poznatog Auto Bilda. Nedavno je u Auto Bildovu izvješću o kvaliteti za 2015., u kojoj se ocjenjivalo zadovoljstvo stranaka, pouzdanost i dugogodišnja kvaliteta, od 20 vodećih automobilskih marki na njemačkom tržištu upravo Kia osvojila prvo mjesto.

U istraživanju agencije J.D. Power u SAD-u o početnoj kvaliteti vozila, Kia je također odnijela pobjedu. Upravo je Sportage osvojio prvo mjesto u svome segmentu i uvelike pridonio
pobjedi u istraživanju.

Komentiraj