VIDEO: NIJEMCI U ŠOKU, VRATILI SE U FRANKFURT Hummels: “Ovaj svijet je trenutno jako sj****”

Reprezentativci Njemačke noć su bili prisiljeni provesti na Stade de Franceu, nakon što je nekoliko esplozija odjeknulo ispred stadiona u petak tijekom terorističkih napada u Parizu u kojima je poginulo više od 120 ljudi. Najmanje tri osobe poginule su ispred stadiona.

Njemačka je na Stade de Franceu igrala prijateljski susret s Francuskom, a detonacije su se mogle čuti tijekom utakmice. Predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noel le Graet potvrdio je kako se jedna eksplozija dogodila na jednom od ulaza u stadion.

“Na poluvremenu nismo ništa govorili jer nismo željeli stvarati paniku među gledateljima. Na kraju utakmice sam igračima rekao što se događa. Ovim putem izražavam sućut obiteljima poginulih”, rekao je le Graet.

Nakon što su čuli eksplozije, igrači na terenu bili su šokirani, a nakon završetka utakmice gledatelji su se spustili na travnjak čekajući da ih se pusti sa stadiona. Kada su im napokon rekli da mogu izaći, navijači su stadion napustili pjevajući francusku himnu.

Reprezentativci Njemačke i Francuske vratili su se u svlačionice, sve dok nije bilo sigurno. Njemački nogometni savez objavio je kako se autobus s reprezentativcima rano jutros sigurno vratio u Frankfurt.

Reprezentativci Njemačke evakuirani su i u petak ujutro iz svog hotela zbog dojave o bombi. Izbornik Joachim Löw priznao je kako je šokiran događajima. “Rekli su nam u svlačionici što se dogodilo. Svi smo bili prestrašeni i zbog one dojave o bombi”, rekao je Löw.

“Vratili smo se u Njemačku. Nevjerojatno što se jučer dogodilo. Ovaj svjet je trenutno jako sj****. Moje misli su sa onima koji su izgubili voljene”, napisao je Mats Hummels na Twitteru.

“Kakva grozna noć!” Moje misli su s obiteljima žrtava”, napisao je Andre Schürrle. “Nevjerojatnom, kakva tragedija”, dodao je Mario Götze.

Komentiraj