Kandidat Mosta za dubrovačko-neretvanskog župahna i politički tajnik stranke Nikola Grmoja u petak je kampanju zaključio nesvakidašnjim potezom – bacanjem s Dubrovačkog mosta. Grmoja je izvao bungee jump kako bi naglasio najvažniju poruku Mosta – skok u bolju bidićnost, priopćili su iz te stranke.

Grmoja je snimku svog skoka objavio na Facebooku, a uoči skoka je rekao: “Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!”.

BUNGEE SKOKOM S DUBROVAČKOG MOSTA SIMBOLIČNO SAM POKAZAO SPREMNOST ZA ODVAŽNE POTEZEGRMOJA POZVAO GRAĐANE DA SVOJIM GLASOM SKOČE U BOLJU BUDUĆNOSTPredizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost.Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka.„Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!“

Posted by Nikola Grmoja on 2. lipnja 2017

Komentiraj