VIDEO: NEMA VIŠE TAKVIH Scholes: Samo bi jedan igrač iz Premiershipa mogao u Real, Barcu ili Bayern”

Legendarni engleski nogometaš Paul Scholes tvrdi kako je samo jedan igrač Premiershipa sposoban zaigrati u ‘velikanima’ Barceloni, Realu ili Bayernu. Prema mišljenju Scholesa, Engleska više nije što je nekada bila, a njeni su klubovi sada u drugom razredu, zajedno s PSG-om i Juventusom. Slavni igrač Manchester Uniteda čak ni ne smatra kako bi taj jedan došao iz njegovog bivšeg kluba, već iz – gradskog rivala.

Jedini koji bi mogao igrati uz bok sa najboljim svjetskim nogometašima je napadač Manchester Cityja Sergio Aguero. “Ako pogledate kvalitetu igrača koji dolaze u Englesku, ne vjerujem da imamo najbolje igrače na svijetu, pa ni u Europi”, rekao je Scholes za BT Sport.

“Najbolji igrači nalaze se u Realu, Barceloni ili Bayernu. Razina ispod su Juventus i PSG, a engleski klubovi su tek ispod njih”, smatra Scholes. “Kada razmišljate o kvaliteti igrača u našim najboljim klubovima, mislite li da bi mogli igrati u Barci, Realu i Bayernu? Nema šanse. Sergio Aguero je jedina iznimka”, zaključuje.

Komentiraj