VIDEO: NAPAD U LONDONU Trčao za teroristima, gađao ih bocama

U terorističkom napadu koji se jučer navečer dogodio u Londonu ubijeno je sedam, a ozlijeđeno 48 osoba. Trojica napadača prvo su kamionom gazila ljude po London Bridgeu. Nakon toga su izašli iz kamiona i nasumice nožem napadali ljude. Policija je ubila svu trojicu.

Jedan od svjedoka napada, po imenu Gerard, kaže kako je dao sve od sebe kako bi ih zaustavio.

“Vidio sam kako su nožem napali jednu djevojku ispod mosta za vlak, a ja nisam mogao ništa učiniti. Izboli su je sigurno 15 puta. Počeli su trčati, a ja sam počeo galamiti ljudima da bježe, da je riječ o teroristima. Slijedio sam ih do ulice Borough Market, a oni su upali u Tavern i izboli izbacivača te su utrčavali u ostale kafiće. Galamio sam ‘bježite, bježite’ te sam bacao boce na njih kako bi pomogao ljudima”, ispričao je.

Dodaje da je vidio policiju kako trči u pogrešnom smjeru te im je doviknuo da slijede njega. Zajedno su krenuli u lov na teroriste.

“Kada smo došli iza ugla, čuo sam tri pucnja i muškarci su ležali na podu. Mislim da su nosili lažne pojaseve za bombe jer nisu imali nikakve bombe na sebi”, priča svjedok iz Londona.

Komentiraj