VIDEO: Najuspješnija hrvatska sportašica snimila kampanju za Kalodont

Maja Kljaić

Prekrasan i blistav osmijeh otvara sva vrata. Nasmiješene osobe izgledaju ljepše, privlače pozitivnu energiju i zrače samopouzdanjem.

Toga je svjesna i naša najuspješnija sportašica, Sandra Perković, koja sa širokim osmijehom svladava sve obaveze i postiže vrhunske sportske rezultate. Naša poznata sportašica je izabrana da bude zaštitno lice Kalodonta, kultne marke hrvatske zubne paste.

“Otkako sam se počela baviti sportom i putovati na razna natjecanja diljem svijeta, susrećem i upoznajem brojne ljude. Iako nismo s istih govornih područja, upravo je osmijeh univerzalni jezik koji svi razumijemo. Zdravi i blistavi zubi jako su mi bitni, jer osmijeh koji pošalješ u svijet, uvijek ti se vrati”, rekla je Sandra Perković.

Vrhunska kvaliteta, provjereni sastojci, dugogodišnje iskustvo, najnovija tehnologija i iskusni stručnjaci tajna su uspjeha tvrtke Saponia. Vodeći inovatori Saponia Instituta razvili su nove formulacije Kalodont pasti za zube, koristeći visokovrijedne aktivne sastojke i dugogodišnja znanja s područja oralne higijene.

Nova profesionalna linija Oral care specialist uključuje proizvode s originalnom Kalodont formulom i razvijena je na način da pruža potpunu, dugotrajnu zaštitu zubi i usne šupljine te ostavlja osjećaj čistoće i svježine u ustima.

Sandra Perkovic_2

Komentiraj