VIDEO: NAJBOLJA PREMIJERA U POVIJESTI ‘Fear of the Walking Dead’ pratilo čak 10.1 milijuna gledatelja

Spinoff serije ‘The Walking Dead’ – ‘Fear of the Walking Dead’ zabilježio je najbolju premijeru u američkoj televizijskoj povijesti. Premijernu epizodu AMC-eve serije pratilo je čak 10.1 milijuna gledatelja.

Radnja serijala smještena je u Los Angeles, a fokusira se na skupinu likova u prvim danima zombi apokalipse. Prva sezona će imati šest epizoda, a već je najavljena i druga sezona koja će se sastojati od 15 epizoda.

 

  • Za usporedbu, premijeru ‘The Walking Deada’ 2010. godine gledalo je 5.35 milijuna ljudi. Spinoff je gledalo 6.3 milijuna u demografskoj skupini od 18 do 49 godina, koji su i glavna ‘meta’ oglašivača. Prethodni ovogodišnji rekord u istoj demografskoj skupini držao je spinoff ‘Breaking Bada’ ‘Better Call Saul’ sa 4.4 milijuna gledatelja.

 

“‘Fear od the Walking Dead’ prava je serija za fanove ‘Walking Deada’ jer glavni lik Rick prespava pad čovječanstva, jer se nalazi u komi”, napisali su u varietyju. Kritičari nastavljaju kako serija nastavlja ton video igre, te predstavlja potpuno nove likove uz činjenicu kako je svijet pun zombija ipak zvijezda showa.

Komentiraj