VIDEO: NA X-FACTORU Adele preko TV reklame najavila novi, misteriozni album

Screenshot/YouTube

Britanska pjevačica Adele trebala bi uskoro objaviti novi album, gotovo pet godina od izlaska sada već kultnog ’21’. Najavu za novi materijal Adele je predstavila u obliku televizijske reklame. Spot traje pola minute, a prikazan je tijekom reklama na britanskom X-Factoru u nedjelju.

Još uvijek nema službene potvrde izlaska pa čak ni imena njenog novog albuma, a njen glasnogovornik uporno odbija komentirati.

“Hello/It’s me/I was wondering if after all these years you’d like to meet/To go over everything. They say that time’s supposed to heal ya/But I ain’t done much healing…”, riječi su koje su se na crnom ekranu, uz glas Adele, pojavile u 30 sekundi reklame.

https://www.youtube.com/watch?v=bc8diD_HdSA

Posljednji album britanske zvijezde izašao je u siječnju 2011. godine. U Velikoj Britaniji se prodao u 4,6 milijuna primjeraka, dok je u Americi prodan u 11 milijuna primjeraka. Za ’21’ Adele je osvojila čak šest nagrada Grammy te dvije Brit Awards.

Producenti novog albuma navodno su Brian Burton iz gnarks Barkleyam švedski hitmaker Max Martin te frontmen One Republica Ryan Tedder.

Komentiraj