VIDEO: MITCH WINEHOUSE: ‘Negativno, pakosno portretiranje Amy…’

facebook.com

Otac prerano preminule pjevačice Amy Winehouse nije zadovoljan dokumentarnim filmom “Amy” redatelja Asifa Kapadije koji je u nedjelju navečer osvojio Oscara za najbolji dokumentarni film, pišu britanski mediji.

U konkurenciji s još četiri dokumentarna ostvarenja “Amy” je osvojio prestižnu flmsku nagradu u kategoriji dokumentarnog filma.

“Film je u potpunosti o Amy i svijetu prikazuje tko je ona uistinu bila. Nije bila tabloidna ličnost, već prelijepa djevojka, jedna zadivljujuća duša, zabavna, inteligentna, duhovita, posebna… i osoba koju je trebalo čuvati”, rekao je Kapadia.

Unatoč lijepim riječima koje je Kapadia izgovorio, Amyn otac Mitch nezadovoljan je načinom na koji je redatelj prikazao život njegove kćeri.

“Ponosan sam na svoje dijete. No Amy neće imati priliku dobiti Oscara. Dobio ju je Kapadia”, napisao je s gorčinom na Twitteru. “Jedini je problem u Asifu. Sve vas je prevario… Ne mijenjam stajalište jer je film osvojio Oscara. Riječ je o negativnom, pakosnom portretiranju Amy punom pogrešnih informacija. Ali, kanim to ispraviti”, napisao je Mitch Winehouse.

Kad kaže ispraviti, Mitch misli na ranije najavljene planove o snimanju drugog dokumentarnog filma o Amy u kojemu kani objaviti pravu istinu o kćerinu životu.

Komentiraj