VIDEO: Mirela Holy i Milanka Opačić se pomalo zatreskale u Božu Petrova?

Predizborna kampanja za parlamentarne izbore 2015 se zahuktava. Ne nedostaje podlosti, sirovosti, primordijalnosti, okultnosti, površnosti i patetike s jedne strane te optimizma, slojevitosti, razrađenih programa i urednih solidnih kandidata s druge strane.

U konačnom ukusu glasača je ugrađen lijep naramak mnogočega i koječega. Perspektivu viralnog hita ima vidljivo emitiranje toplih pamučnih simpatija jedne bivše i jedne sadašnje ministrice Milanovićeva kabineta prema pritajenom favoritu skorašnjih izbora. Sastanak je uprizoren kod Domagoja Novokmeta u “Otvorenom” HRT-a.

Naočitog gradonačelnika Metkovića i jednog od lidera osovine Most nezavisnih lista – HRID Božu Petrova su kapitulirajućim osmijesima pratile Mirela Holy i Milanka Opačić dok je tumačio gotovo revolucionarni kurs reforme lokalne (samo)uprave. Holy je više puta ponovila “sjajno, sjajno,…”.

Mladi neretvanski as je osvježio scenu, kolegicama iz političke arene ponestaje imuniteta. Je li Hrvatska spremna za kauč seansu psihijatra u usponu?

Komentiraj