VIDEO: Meksički Club Leon u utrci s Dinamom za napadača Gonzaleza

Meksički prvoligaš Club Leon želi dovesti paragvajskog napadača Waltera Gonzaleza iz portugalske Arouce za kojega je zainteresiran i zagrebački Dinamo, rekao je trener Club Leona.

“Da on je na listi opcija no nije jedini jer postoje neke prepreke za njegovo dovođenje. Trebamo vidjeti što će biti s tim”, rekao je trener Javier Torrente na novinskoj konferenciji. Američki sportski portal ESPN navodi kako Meksikanci još uvijek nisu poslali službenu ponudu dok je 21-godišnjem napadaču primamljiviji interes Dinama jer želi igrati u Europi.

https://www.youtube.com/watch?v=cZqm9FQKaTI

Gonzaleza je u portugalskog prvoligaša Aroucu posudila paragvajska Olimpia iz Asunciona a posudba istječe na ljeto. Njegova tržišna vrijednost iznosi 750.000 eura podatak je Transfermarkta, internetske stranice za transfere nogometaša. Predsjednik Olimpije je ovaj mjesec izjavio da će se igrač vratiti u Olimpiju ove zime ako ne ode u Dinamo.

Gonzalez je ove sezone sudjelovao u 18 utakmica te je zabio 4 gola a još jednom je dodao za pogodak. Prošle sezone je za Aroucu zabio 7 golova u 19 nastupa a portugalska momčad je bila izborila nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu. Arouca se sada nalazi na 12. mjestu u prvenstvu.

https://www.youtube.com/watch?v=JEtsJczMb70

Aktualni hrvatski prvak Dinamo zaostaje šest bodova za Rijekom te traži nove igrače. Klub je odbio reći da li je poslao ponudu za Gonzaleza. Prijelazni rok se otvara u ponedjeljak i trajat će do 31.siječnja.Maksimir je dosad napustio 25-godišnji defenzivni vezni Brazilac Jonas koji se sa posudbe vratio u brazilski Flamengo. U utorak je otišao na novu posudbu u  brazilsku Coritibu nakon što je odigrao 22 utakmice za Dinamo.

Komentiraj