Screenshot/YouTube

VIDEO: MARVEL VS. DC Tko će na Comic Conu objaviti više trailera?

Comic Con je svake godine prava škrinja s blagom, iz koje izranjaju brojne najave i objave novih projekata, spoileri iz postojećih, te traileri najnovijih hitova. Ove se godine, čini se, velika bitka vodi između DC Comica i Marvela – oboje su predstavili trailere za nove filmove, odnosno serije. Ljubiteljima stripova i superheroja sline već lagano sure niz bradu, a fantastičnim najavama zadovoljit će se i ‘obični’ filmski fanovi.

MARVEL

Iz Marvelove radionice, već su stigle najave za serije ‘Defenders’, ‘Luke Cage’ i ‘Iron Fist’, ali fanovi su dobili pogled na trailere ‘Doctora Strangea’, kao i ogromnu vijest da će oskarovka Brie Larson glumiti Carol Danvers, Captin Marvel.

Za ‘Doctor Strange’ je predstavljen i drugi trailer, nakon prvog, potpuno psihdeličnog. I dalje vizualno dojmljiv, trailer nam daje malo bolji uvid u magične sposobnosti Stephena Strangea, kojeg glumi Benedict Cumberbatch. U filmu glume i Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Benedict Wong i Mads Mikkelsen. U kina bi trebao stići u listopadu.

DC

S druge strane, DC nam je ponudio dvije poslastice – jednu već od druge. Predstavljeni su prvi traileri za ‘Justice League’ i ‘Wonder Woman’. Gal Godot je još jednom u ruke uzela štit i bič i predstavila se u podosta drugačijem svijetlu od onog u ‘Batman vs. Superman’. U filmu glume i Chris Pine i Robin Wright, a u kina bi trebao stići u lipnju sljedeće godine.

U ‘Justice League’ nas, pak, očekuje cijela plejada superjunaka – Batman, Flash, Aquaman, Wonder Woman i Cyborg. Na prvi pogled, film izgleda vrlo zabavan, a Ezra Miller kao Flash ne prestaje sa šalama u traileru. Na ovaj film čekat ćemo do studenog sljedeće godine.

Komentiraj