VIDEO: COP 22 Završila klimatska konferencija u marokanskom gradu Marrakechu

facebook.com

Dvadesetidruga po redu Konferencija o klimatskim promjenama Ujedinjenih Naroda (COP22) u marokanskom gradu Marrakechu je završila.

Osim donesene i potpisane proklamacije, fokus ovogodišnjeg okupljanja je bio na organizacijama, tvrtkama, predstavnicima autohtonih naroda iz mnogih svijetskih država koji su na sebe preuzeli provedbu ugovora potpisanog na Pariškoj konferenciji.

Novi ekološki forum u organizaciji Ujedinjenih Naroda nastavio se nadograđivati na Inicijativu i potpisani ugovor COP21, koji je već ratificiran od strane mnogih država te je dosad dosta toga već učinjeno na primjeni potpisanih odredbi i dogovorenih projekata.

Proučite i nedavna predstavljanja organizacija i ustanova Centra Sjedinjenih Američkih Država koji je imao svoj izložbeni prostor tj. studio u sklopu konferencije, intervju s Kishanom Khodaem iz Razvojnog programa Ujedinjenih Naroda, američkim državnim tajnikom Johnom Kerryem te francuskim senatorom Christianom Cambonom, poznatim političarom nalazi se i na funkciji predsjednika Društva francusko-marokanskog prijateljstva…

https://youtu.be/p3Mj0EH4EWM

https://youtu.be/qUMIUAOBbKE

https://youtu.be/k9mSELMYMYY

https://youtu.be/5CfWfFBCFss

Komentiraj