Mateo Jurčić

VIDEO: Marko Tolja izdao video spot za autorsku pjesmu ‘Tišina’

Marko Tolja je u svojoj najnovijoj autorskoj pjesmi ‘Tišina’, u maniri istinskog umjetnika, potpuno otvorio dušu emocijama. Otkrio je da “žali za nekim svojim postupcima iz prošlosti koji su rezultirali okončanjem ljubavne veze”, a intimnost pjesme dočarana je i videospotom.

Koliko mu znači ova pjesma pokazao je i odabirom lokacije snimanja, jer je prvi puta pokazao svoju kuću za odmor na planini Učka, gdje često odlazi naći svoj mir u pauzi brojnih nastupa koji su zaredali nakon objave hvaljenog studijskog albuma ‘Stavi pravu stvar’ u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a.

Video spot u režiji Artema Duskhina vizualizira priču dvoje ljudi kojima nedostatak komunikacije ubija svu ljubav koju gaje jedan prema drugome. Markovu djevojku glumi prelijepa instruktorica joge Laura Kolonić. Ona utjehu pronalazi u udobnosti luksuznog stana (opatijska Villa Marijanović), koji je suprotstavljen surovoj prirodi iz koje Marko crpi snagu čime je naglašena simbolika različitih životnih htijenja.

“Pjesma ‘Tišina’ mi je jako bitna, jer je moja i govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Nadam se da će vam se svidjeti i da će barem neke od vas ponukati da stišate tišinu i poglasnite emocije”, pojasnio je Marko Tolja.

Mladom glazbeniku će i 2018. biti intenzivna godina, jer priprema novi studijski album na kojemu će se uz aktualni single naći i već dobro znani hitovi ‘Sidro’, ‘Za sreću drugo ime’, ‘Bilo bi bolje’, ‘Ljubav godine’ i drugi.

Komentiraj