VIDEO: Maras: “Ako želimo da se Zagreb obnovi, s vlasti moraju otići i Bandić i Plenković”

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras održao je u Saboru konferenciju za novinare na kojoj se kritički osvrnuo na nebrigu premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika Milana Bandića za Zagreb i njegove građane.

Naglasio je kako je evidentna suradnja gradonačelnika Milana Bandića i premijera Andreja Plenkovića koji vode računa isključivo o stvarima koje su njima bitne.

“Svjedoci smo da se i danas Gradska skupština Grada Zagreba održala online i da se time pokazuje totalna nebriga za stvarne probleme”, rekao je Maras i dodao da izražava nezadovoljstvo jer ni danas na dnevnom redu nema Zakona o obnovi.

“Gdje postoji volja, tamo se nađe i riješenje”

Podsjeća kako je prošlo 52 dana od zagrebačkog potresa, a Vlada nije stala iza svojih građana. Naglasio je sporost u donošenju najvažnijih odluka, a Vladu optužio da je nesposobna jer do današnjeg dana nije ponudila adekvatno riješenje.

“Tamo gdje ima volje, nađe se i riješenje, ali prioriteti premijera Plenkovića nisu niti Zagreb, niti njegovi građani. To najbolje pokazuje situacija u Skupštini i činjenica da konačnog rješenja u vidu Zakona o obnovi nema”, naglasio je Maras i poručio kako je jedino riješenje za obnovu Zagreba da s vlasti zajedno odu premijer Andrej Plenković i gradonačelnik Milan Bandić.

 

Gordan Maras oko zakona o obnovi.

Posted by Nacional News Magazin on Thursday, May 14, 2020

Komentiraj