Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO: Makeover uvijek istakne ono lijepo na ljudima

Majka i kći, Mary i Kelly, su izabrane za kompletan makeover u poznatom televizijskom programu Today.

Kada su odabrane između ljudi na gradskom trgu, nisu  mogle sakriti svoje veselje, no u studiju su izjavile kako ne paze previše na izgled kose. Važno im je bilo da je kosa čista, duga i ravna, dok za izgled i izbor boja često nisu imale vremena.

Mary (65) je sestra u mirovini iz Minnesote i isto kao njena kći Kelly željela je i dalje imati dugu kosu. Nakon makovera dobila je podignutu frizuru, koja se meko spušta na lice. Korištena je boja i premaz u tonu prirodnih vlasi. Za outfit je izabran uvijek moderan traper i rock jakna.

Kelly je isto zadržala željenu duljinu frizure, no svjetlija plava kosa i ravne šiške ističu njen mladolik duh i vitku figuru. Odjevna kombinacija za svečane prigode je elegantna crna dizajnerska haljina i otvorene cipele.

Stilist za kosu Louis Licari i modna stilistica Jill Martin te poznati voditelj i producent Andrew Joseph Cohen su ponovno dokazali kako makeover nije ništa strašno. Promjene su minimalne, ako tako zatraži klijent. Ako ipak osjećate nelagodu, prihvatite savjet ili se uputite zajedno uz prijateljicu ili člana obitelji u vama omiljeni salon. Izgledat ćete zadovoljnije, uređenije i mlađe.

Komentiraj