Premda je u karijeri odigrao niz sjajnih utakmica, predstava koju je pružio protiv Turske bio je možda i najbolji nastup Luke Modrća u hrvatskom dresu.

Postigao je pogodak, neumorno radio svih 90 minuta i suvereno gospodario terenom odigravši jednako kvalitetno i prema naprijed i prema nazad.

“Ne volim pričati o svojim igrama, mislim da je bilo još mojih dobrih utakmica, ali kada rezultat izostane to se i manje vidi. No to je sada manje važno, bitno je da smo mi danas pobijedili, da smo odigrali jednu veliku utakmicu,” kazao je Modrić.

Premda su ‘vatreni’ imali niz sjajnih prilika, utakmicu protiv Turske odlučio je sjajnu Modrićev pogodak u 41. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=b0PgsTmKei0

“Hvala Bogu, sjela je dobro,” dodao je i nastavio:

“Imali smo dosta prilika što govori o našem samopouzdanju i kvaliteti igre jer se nismo povukli nakon vodstva. Nažalost nismo zabili, ali vjerujem kako ćemo u idućim nastupima biti efikasniji.”

Modrić se nije želio zanositi ovom pobjedom premda je hrvatska vrsta napravila veliki korak prema plasmanu u osminu finala.

“Napravili smo jako važan prvi korak, ali ništa nije gotovo. Ispred nas su još dvije teške utakmice u skupini.

Složio se s tvrdnjom kako bi bilo nepošteno da je Turska uspjela u samoj zaavršnici izjednačiti.

“Nismo bili zabrinuti zbog promašaja. Bilo bi nepravedno da su nam zabili gol. Tijekom susreta nisu stvorili niti jednu ozbiljniju priliku, tek jednu u prvom dijelu,” kaazao je Modrić prokomentiravši i čvrstu igru Turaka.

“Sve je to bilo u žaru borbe. Turci su čvrsta i agrsivna ekipa, bitno je da smo dobili,” kazao je Modrić na kraju.

Komentiraj