EPA/LUKAS COCH

VIDEO: LUČIĆ BARONI “Tvrd sam ja kolačić i jako, jako tvrdoglava”

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni noćas se plasirala u svoje prvo Grand Slam četvrtfinale nakon čak 18 godina. Slavila je protiv američke kvalifikantice Jennifer Brady sa 6:4 i 6:2.

Posljednji se puta Lučić Baroni našla u četvrtfinalu nekog Grand Slama davne 1999. godine u Wimbledonu, gdje je u polufinalu izgubila od Steffi Graf. “Tvrd sam ja kolačić i jako, jako tvrdoglava”, rekla je 34-godišnjakinja nakon meča u ponedjeljak.

“Kada nešto želim, radit ću naporno za to i napraviti sve da to ostvarim. Ovo je ogromno zadovoljstvo”, dodala je. Zbog sitaucije u obitelji uopće nije nastupila na Grand Slamovima od 2003. do 2010. godine. “Imala sam teške trenutke u životu, ali blagoslovljena sam svojom obitelji”, rekla je Lučić Baroni.

“Oduvijek sam govorila da imam igru. Ali, uz ovakav naporan rad i toliko žrtve, nadam se da me nitko neće uštipnuti i probuditi me. Ovo je doista nestvarno”, poručila je Lučić Baroni, koja će u četvrtfinalu Australian Opena igrati protiv pobednice susreta između Karoline Pliškovi i Darije Gavrilove.

Komentiraj