VIDEO: LOŠA IDEJA Ovaj ‘majstor’ stvarno ne zna kako koristiti selfie štap

Selfie štap u posljenje je vrijeme vrlo popularan. Imaju ih svi i koriste na raznorazne načine. U nekim su svjetskim zemljama vlasti čak upozorile na opasnost od ozbiljnih ozljeda, pa čak i smrti, jer ljudi na sve luđe načine pokušavaju doći do ‘savršenog selfija’.

Ipak, u niti jednom od tih upozorenja ne stoji ‘kad koristiš selfie štap, ne vozi’. A očito bi trebalo. Vidimo to po primjeru kiropraktičara iz američke države Floride Alexa Lopatnyuka koji je u pokušaju da napravi odliču snimku sa GoPro kamerom. ‘Majstor’ je uspio snimiti prometnu nesreću u kojoj je sam sudjelovao, zabivši se u automobil ispred sebe.

Da stvar bude gora, automobil koji je vozio ispred njega na sebi je prevozio i veliki kanu, koji je ‘ušetao’ kroz vjetrobransko staklo ravno u džip alexa. Otkako ga je objavio, videosnimka selfie faila pogledana je više od 10 tisuća puta.

Zbog rastućih opasnosti, selfie štapovi su zabranjeni i u popularnim okupljalištima poput Disney tematskih parkova, Smithsoniana, Versaillesu, rimskom Koloseumu, glazbenim festivalima Coachella i Lollapalooza, Wimbledonu i US Openu.

Komentiraj