London International Awards – LIA, jedna je od najprestižnijih nagrada u svijetu dizajna, oglašavanja, digitela i tehnologija.

Ove godine čak dvije LIA nagrade, zlato i srebro, dolaze u Vižinadu, za kolekciju Piquentum, čime je Studio Sonda postao jedini dobitnik iz naše zemlje.

S početkom studenog objavljeni su dobitnici LIA nagrade, utemeljene 1986. godine. Nakon desetodnevnog žiriranja održanog u Las Vegasu, članovi žirija odlučili su u Hrvatsku poslati dvije nagrade, obje za rad Kolekcija Piquentum. Tako je Studio Sonda postao jedini dobitnik iz naše zemlje, ostvarivši značajan uspjeh u kategoriji dizajna pakiranja vina (zlato) i kategoriji grafički dizajn (srebro).

Predsjednik žirija za dizajn, Bobby C Martin, osnivački partner u The Original Champions of Design prokomentirao je: “Radovi su nas iznenadili, predstavljali su selekciju izvrsnosti, no u konačnici uspjeli smo odabrati uistinu najbolje!”

“Želim čestitati Studiu Sonda na osvajanju čak dviju LIA statua. Godina 2017 je bila nevjerojatna godina s odličnim radovima i osvojiti LIA nagradu nije bio nimalo lak posao. Žiri je zbilja zahtjevan, radove smo pregledavali jedan po jedan, uvijek iznova, vraćali im se i na kraju sam sigurna da smo izabrali ono najbolje u 2017-oj”, izjavila je Barbara Levy, predsjednica LIA nagrada.

Više pojedinosti pogledajte na: http://sonda.hr/kolekcija-piquentum-sv-vital-121314/

Komentiraj