VIDEO: Ljiljana Nikolovska vratila se u Hrvatsku zbog bolesti oca

facebook.com

Pjevačica Ljiljana Nikolovska, bivša članica grupe Magazin, vratila se u Hrvatsku iz Sjedinjenih američkih država zbog bolesti oca, još uvijek se bavi glazbom te ima nekoliko pjesama u pripremi, piše jutarnji.hr.

Ljiljana Nikolovska pjevala je u grupi Magazin u vrijeme najveće popularnosti od 1983. do 1989. godine. Prije početka Domovinskog rata napustila je Hrvatsku, nakon razvoda s Jadranom Lazićem, godine 1995. udala se za glazbenika Petea Mazicha.

Još uvijek se bavi glazbom, ima nekoliko pjesama u pripremi, ali ne zna kad će ih izdati.

 

  • “Nije mi jasno zašto. Kad shvatim zašto, onda ću ih izdati. Ovo je neko drugo vrijeme, drugi trendovi, drugi pjevači… Ja sam valjda starija generacija koja ne sluša te stvari. Ako ima svoju publiku znači da valja na neki način koji ja ne razumijem… Danas je sve takav štanc. Magazin je još i OK”, rekla je

 

Ljiljana živi u San Pedru u saveznoj američkoj državi Kaliforniji, ima sina Tonija i kućni studio.

 

  • “Danijela Martinović i Jelena Rozga su dame, prelijepe obadvije. Svaka je napravila ogromnu karijericu. Svaka im čast”, prokomentirala je

 

Bend Magazin je debitirao 1980. godine na Splitskom festivalu, kad im se pjevačica Ljiljana Nikolovska pridružila tri godine kasnije izdali su veliki hit ‘Kokolo’.

Komentiraj