Sara Dombre, CineStar

FOTO: VIDEO: LEDENO DOBA U ARENA CENTRU Počeo se prikazivati animirani film ‘Ledeno doba: Veliki udar’

Posljednjih nekoliko tjedana brojni posjetitelji zagrebačkog trgovačkog centra – Arena Centar su se čudili divovskom žiru koji se nalazi na samom ulazu.

Simpatični Scart iz popularnog animiranog filma ‘Ledeno doba’ svoju potragu upravo nastavlja u Arena Centru, gdje je katapultiran s velikog kino platna. Ovog puta avantura će biti veća no ikad, a slijed događaja izazvanih Scratovom nespretnošću u novom nastavku bit će nevjerojatno zabavan za sve posjetitelje, jer je u naš najveći trgovački centar po prvi puta u Hrvatskoj stiglo pravo Ledeno doba.

U novoj ledenoj avanturi uživali su brojni poznati: Lana Klingor Mihić, Ana Begić Tahiri, Ana Radišić, Tea Blažević te Ivana Delač Đolo, koji nisu krili oduševljenje s najdražim likom – Sidom te se s njim fotografirali.

Posjetitelji će se moći ‘rashladiti’ u Arena Centru sve do 17. srpnja od 10 do 19 sati na trgu Dalmacija u tematskom parku posvećenom popularnom animiranom filmu ‘Ledeno doba: Veliki udar’.

Očekuje vas mnoštvo zabavnih aktivnosti, a najatraktivnija će svakako biti velika potraga za žirom. Za malene kreativce svakodnevno se održavaju radionice, a najkreativnije očekuju super nagrade. U foto kutku ledenog doba možete se fotografirati zajedno s najdražim nam likom Sidom.

Tu je i poseban program iznenađenja već ovog vikenda 16. i 17. srpnja, od 17 do 19 sati, na kojem će imati priliku za osvajanjem ekskluzivnih nagrada iz filma ‘Ledeno doba: Veliki udar’.

Više o samom događaju možete pronaći na adresi www.arenacentar.hr, a ulaznice za film ‘Ledeno doba: Veliki udar’ koji se prikazuje u svim CineStar kinima diljem Republike Hrvatske možete kupiti na blagajnama CineStara ili online na www.blitz-cinestar.hr.

Sara Dombre
Lana Klingor Mihić
Sara Dombre
Ana Begić Tahiri
Sara Dombre
Foto: Sara Dombre
Foto: Sara Dombre
Foto: Sara Dombre
Foto: Sara Dombre
Foto: Sara Dombre

Komentiraj