VIDEO: Grupa ‘Lika Kolorado’ predstavlja album prvijenac

Igor Ilić

Grupa ‘Lika Kolorado’ u KSET-u, u petak (09. ožujka), predstavlja svoj debitantski album pod nazivom ‘Smiješ zaurlat’ u izdanju Classic Records/Aquarius Records.

Samozatajnim šarmom i zvukom na tragu velikih indie rock i britpop bendova 90-ih, ‘Lika Kolorado’ osvojila nas je singlovima “Kralj”, “Smiješ zaurlat” i “Sigurno”, a najnovijim singlom “Samuraj” ova zagrebačka četvorka uvela nas je u svoje debitantsko studijsko izdanje koje će početkom ožujka s oduševljenjem predstaviti zainteresiranoj publici.

‘Lika Kolorado’ svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine, a bend čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). Imali smo ih priliku slušati na prošlogodišnjoj Brucošijadi FER-a, a o tome koliko im je prošla godina bila uspješna govori i činjenica da su pobijedili na 21. izdanju HaGeeF demo festivala i odradili zapaženu regionalnu festivalsku turneju. Unatoč kratkom stažu, postali su poznati po svojim zaraznim pjesmama i odličnim live nastupima te su definitivno spremni testirati svoj prvijenac pred publikom u kontroliranim uvjetima bivše kotlovnice FER-a!

web.facebook.com/likakolorado

Komentiraj