Hrvatski nogometaš Mihael Mikić (37) u suzama i uz skandiranje cijelog stadiona japanske Sanfrecce Hiroshime oprostio se od nogometne karijere.

Japanci su bivšem nogometašu Dinama priredili veliki oproštaj, nakon što je odigrao posljednje minute za klub. Po cijelom stadionu bile su hrvatske zastave i ljubičasti dres s brojem 14, a na semaforu je stajao veliki natpis “Hvala, Mika”. Tijekom obraćanja navijačima, Mikić je i zaplakao.

Mikić je proveo sedam sezona u Dinamu, a potom otišao u Kaiserslautern. U Njemačkoj je bio dvije godine, potom je kratko nosio dres Rijeke, i ponovno Dinama. 2009. godine otišao je u Hiroshimu. S japanskim je klubom osvojio tri naslova prvaka države. Za Hiroshimu je odigrao 266 utakmica, zabio osam golova i skupio 46 asistencija.

Hvala!MIKA!!

試合後のミキッチ選手セレモニー動画です!

Posted by サンフレッチェ広島|SANFRECCE HIROSHIMA on 27. studenoga 2017

Hvala Mika💜💜💜 J1残留ほんとに良かった😭✨ 嬉しい!!! でも…ミカの退団セレモニー見てたら 寂しくて仕方ない😢 千葉ちゃんすごい泣いてた😭😭 ・ 9年間サンフレを、広島を愛してくれて ありがとう💜 たくさんの思い出をありがとう!!! ミカがどこにいっても、ずっと応援しています✨ いつか監督として広島に 戻ってきてほしいな…😌💓 #残留ありがとう #ミカありがとう #セレモニー見て #涙腺崩壊 #大好きな選手 #絶対忘れない #ミカの家族も大好き♡ #hvala#mika#mikic#archangel #illneverforgetyou#thankyou #seeyouagain#loveyou #sanfrecce#hiroshima #サンフレッチェ広島#ミキッチ 選手

A post shared by akina (@akinaa1012) on

Komentiraj