Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

VIDEO: KRAJ JEDNE IMPRESIVNE KARIJERE Raul Gonzales odlazi u mirovinu

Legendarni španjolski nogometaš Raul sljedećeg će mjeseca u 38. godini života otići u mirovinu. Nakon 21 godine bogate karijere, Raul će ‘zbogom’ reći na završetku sezone njegovog kluba New York Cosmosa, koji nastupa u drugoj američkoj ligi.

“Nogomet je toliko dugo, predugo važan dio mog života pa odluka o mirovini nije bila nimalo laka, ali mislim da je sada pravi trenutak”, rekao je Raul i dodao kako je u potpunosti predan da Cosmosu pomogne osvojiti naslov NASL-a.

“Kada sam u prosincu prošle godine potpisao za Cosmos, rekao sam kako ću krajem godine procijeniti hoću li nastaviti igrati ili ne. Odlučio sam kako ću završiti karijeru s krajem ove sezone”, zaključio je.

Njegova impresivna karijera uključuje tri osvojene Lige prvaka, šest naslova španjolskog prvaka u dresu Real Madrida. Za ‘kraljevski klub’ Raul je postigao 323 gola, a iz kluba je otišao nakon 16 godina. Karijeru je potom nastavio u Shalkeu, Al Saddu, a njegova je posljednja stanica – New York Cosmos. Za španjolsku je reprezentaciju upisao 103 nastupa i dao 44 pogotka.

https://www.youtube.com/watch?v=p74trcWCluo

Komentiraj