facebook.com

VIDEO: Kanye West predstavio novi album i modnu kolekciju

Više od 20 milijuna gledatelja pratilo je predstavljanje novog albuma i modne kolekcije repera i modnog dizajnera Kanyea Westa u sklopu New York Fashion Weeka u Madison Square Gardenu.

West, njegova supruga zvijezda reality showa Kim Kardashian i njezina obitelj, uključujući košarkaša NBA, Lamara Odoma, ušli su u manhattansku dvoranu praćeni oduševljenim pozdravima publike.

Odom, suprug Khloe Kardashian, prvi je put viđen u javnosti nakon što je u javnoj kući uzeo preveliku količinu kokaina prošlog listopada zbog čega je morao biti hospitaliziran.

Događaj je preko interneta pratilo više od 20 milijuna gledatelja. West je svirao pjesme s novoga albuma “Life of Pablo” (Pablov život), a deseci manekenki, uključujući Naomi Campbell i Veronicu Webb, hodale su na povišenoj pisti u novim modelima njegove kolekcije Yeezy Season 3 koju je West dizajnirao za sportsku marku Adidas.

West je iznenadio publiku najavom predstojeće video igre “Only One” (Samo jedna), o njegovoj pokojnoj majci “koja putuje kroz nebeska vrata”.

Scene animirane video igre, koje je West pokazao dvaput zaredom, pokazuju ženu koja jaši na krilatom bijelom konju.

https://youtu.be/lop0Pm-Xu7U

https://youtu.be/rH3QVqR1eN4

https://youtu.be/ll4mEwWt8fM

https://youtu.be/qKFNbq1Iiik

https://youtu.be/9LMI2MkCK6A

Komentiraj