Denis Komljenović

VIDEO: Kandžija objavio videospot za pjesmu “Trube“

Hrvatski hip hop glazbenik Kandžija objavio je novi videospot za pjesmu “Trube“ kojim najavljuje niz nadolazećih solo koncerata i predstavljanje posljednjeg,  hvaljenog albuma ‘Beton’.

Spot je radio mladi vinkovački snimatelj Denis Komljenović po scenariju samog Kandžije. Pred kamerom se uz njega pojavljuju Spinoza, Arom i DJ Soul Bader, ali i poznati trubač iz benda Jinx, Igor Pavlica koji se u spotu našao igrom slučaja:

“Prolazili smo ulicom i svirali trubu te je vjerojatno Pavlica čuo trubu pa je došao do nas i pitao da li smo za to da skupa zasviramo. Mi smo naravno prihvatili, jako ugodno iskustvo“, otkrio je Kandžija.

Najavljen koncert u klubu KSET 24. studenog prva je službena solo promocija albuma ‘Beton’ s kojeg je već ranije predstavljen i videospot za pjesmu “Grah“. U javnosti je izdanje odjeknulo vrlo dobro, što je prepoznala i glazbena kritika nahvalivši ga. Jedan od vodećih hrvatskih repera s već utabanom karijerom ovaj put stiže bez pratećeg benda Gole žene, no ujedno najavljuje da će se na setlisti naći i stari hitovi te ostale pjesme koje inače s njima ne izvodi. Za warmup je zadužen mladi reper Spinoza.

Osim Zagreba, Kandžija najavljuje i niz koncerata koji će mu prethoditi: u Vinkovcima 3. studenog, u Osijeku 17. studenog i u Čakovcu 23. studenog.

Komentiraj