facebook.com

VIDEO: Kandžija i Gole žene objavili glazbenu posvetu ženama “Magična butra”

Kandžija i Gole Žene objavili su prvi singl nakon hvaljenog albuma ‘Nema labavo’ iz 2015. godine.

Pjesma “Magična butra” je predivna ljubavna posveta ženama. Ovim glazbenim uratkom Kandžija i band, na radost svih obožavatelja hip-hopa, najavljuju nove singlove te novi album do kraja godine.

“Napravili smo jako opuštenu i ‘feel good’ pjesmu koja nije usiljena nego iskrena, što i nije toliko lagano koliko se čini. Sve je opušteno, prirodno u našem stilu, što nam je vrh. Gole žene su sad jače nego ikad, a ja sam dotakao poeziju kakvu nisam čuo dosad. Snimljeno je, miksano i masterirano kod Luke Tralića Shota u studiju, i mislim da prvi put zvučimo bolje na snimci nego uživo. Na spotu se radilo jako dugo, sudjelovalo je puno ljudi, i hvala im puno svima, od statista, do postprodukcije i dizajna. Montažu je radila Maida Srabović, dizajn Demijan Bačić koji je napravio i možda najbolji omot prošle godine, a gifove od plišanih organa radio je Martin Peranović”, rekao je Kandžija.

Kandžiji će ovo biti sedmi studijski album, od čega treći s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip hop scenu objavom solo albuma ‘Beton’ bez prethodne najave s kojeg je objavio singlove “Grah” i “Trube”.

S tim albumom bio je nominiran u kategoriji Rap&Off izvođača godine na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi Rock&Off početkom godine.

Komentiraj