Američkoj glumici Meryl Streep ne sviđaju se uloge crno-bijelih, odnosno pozitivnih i negativnih likova već višeslojne uloge, rekla je za Sueddeutsche Zeitung.

“Čak i u vrlo ozbiljnim i dramatičnim likovima uvijek možete pronaći naznaku humora. Suprotno tome, gotovo u svim likovima koji na prvu djeluju duhovito i zabavno, ima nečeg mračnog. Zapravo, kada biram uloge, najčešće izbjegavam krajnosti”, kazala je Meryl Streep.

Trostruku dobitnicu najprestižnije glumačke nagrade – Oscara, hrvatska publika ima priliku vidjeti u filmu ‘Florence Foster Jenkins’ kojI se upravo prikazuje u kinima, a u njemu utjelovljuje nenadarenu, ali bogatu opernu pjevačicu.

Ona je i odlična pjevačica, što je dokazala u mjuziklima ‘In the Woods’ i ‘Mamma mia’, a potom i u filmu ‘Ricki And the Flash’ u kojemu je glumila rokericu, a na satove gitare i pjevanja išla je kod Neila Younga.

Istaknimo kako je Meryl Streep devet puta ‘osvojila’ filmsku nagradu Zlatni globus, a 8. siječnja će primiti počasnu nagradu Cecil B. DeMille Award.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.