Petar Vilović

VIDEO: Jelena Rozga i Emina Jahović su savršena kombinacija

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda, Jelena Rozga, otpjevala je i predstavila pjesmu također veoma popularne pjevačice i autorice Emine Jahović. Ove dvije dame zajednički su stvorile fantastičnu pjesmu pod nazivom “Ostani”, dok je za pomalo neobičan aranžman zadužen Darko Dimitrov.

Nekadašnja balerina Jelena Rozga, osim modernim spotom i drugačijim stylingom, iznenadila nas je svojim baletnim umijećem, što je već izazvalo velike reakcije publike po broju klikova na YouTubeu.

“Pjesma me je kupila na prvu i zaista sam morala “ostati”u ovoj priči na koju sam veoma ponosna, jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pjevačica Emina Jahović, koja je ovom pjesmom još jednom pokazala da je sjajan autor. Suradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se poklopili, a pjesma je ta koja nas je ujedinila. Što se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i vratio me u davne dane kojih se uvijek rado sjećam, jer kako kažu: balerina jednom, balerina uvijek”, rekla je Jelena Rozga.

“Jelena je divna. Odmah sam vidjela nju kako izvodi pjesmu. Mislim da će publika biti ugodno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno i zaista mislim da će se to osjetiti i u pjesmi. Karizma koju Jelena nosi i kako izvodi pjesme, a pogotovo “Ostani” će vas ostaviti bez daha”, prokomentirala je Emina Jahović.

Tekst i glazba: Emina Jahović

Aranžman: Darko Dimitrov

Video spot: Dario Radusin

Kosa: Salon Franić

Kostimi: eNVy room & Zigman

Fotografije: Petar Vilović

Komentiraj