facebook.com

VIDEO: JACQUES HOUDEK najavljuje veliki ROĐENDANSKI KONCERT u KD Lisinski na dan 14. travnja

[quote_box_center]

  • Na koncertu će vrhunski glazbenik pripremiti brojna rođendanska iznenađenja
  • Na sceni će mu se pridružiti trinaest vrhunskih glazbenika pod ravnanjem maestra Antuna Stašića
  • “Lisinski za mene predstavlja posebno mjesto. To nije samo koncertna dvorana, to je poseban trenutak u životu i karijeri svakog pravog glazbenika”, najavio je poznati glazbenik

[/quote_box_center]

Glazbenik Jacques Houdek će svoju publiku počastiti velikim rođendanskim solističkim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 14. travnja u 20 sati.

Na koncertu će vrhunski glazbenik pripremiti brojna rođendanska iznenađenja. Na sceni će mu se pridružiti trinaest vrhunskih glazbenika pod ravnanjem maestra Antuna Stašića, a zanimljivi gosti će svojim nastupom dodatno obogatiti ovaj glazbeni spektakl u Lisinskom.

Istaknimo kako je zagrebački umjetnik prošli vikend gostovao u Sarajevu, gdje je promovirao aktualni singl ”Nov čovjek”.

Zaposlen mentorskim obvezama u televizijskoj emisiji ”The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, Jacques Houdek s velikim uzbuđenjem očekuje novo glazbeno druženje u KD Lisinski, u kojem je prvi put nastupio sa samo dvadesetišest godina. Veliku je dvoranu Lisinskog rasprodao još četiri puta.

“Lisinski za mene predstavlja posebno mjesto. To nije samo koncertna dvorana, to je poseban trenutak u životu i karijeri svakog pravog glazbenika kada na zaista jedinstven način osjetiš povezanost s publikom i kada dijeliš emociju kroz glazbu koju živiš“, najavio je poznati glazbenik.

“Jako se veselim novom susretu s publikom u Lisinskom i jedva čekam proslaviti rođendan s ljudima koji slijede moj glazbeni put i osjećaju moje pjesme i moje snove“, zaključio je Jacques Houdek.

Komentiraj

Source:KD Lisinski