Scardona

VIDEO: Izašao album Marka Škugora s mnogo hit naslova

Jedanom od najpoznatijih dalmatinskih tenora, Marko Škugor, predstavlja svoj drugi album ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, piše scardona.hr.

Album sadrži niz ljubavnih pjesama, ističe se svakako naslovni, istoimeni duet s Oliverom Dragojevićem koji je u kratkom roku osvojio srca brojih slušatelja. Ovaj put Marko Škugorsudjeluje na albumu i kao autor te potpisuje glazbu za pjesme ‘Usrid srca mog’ i ‘Taman si mi mira’.

Recimo i da album sadrži i dvije pobjedničke pjesme, s pjesmom ‘Ka’ dica’ je pobjedio na Splitskom festivalu 2017. godine, a s pjesmom ‘Samo ti si’ je osvojio prvu nagradu publike na Dalmantinskoj šansoni 2016. godine.

“Dragi svi, pred Vama je jedna prekrasna ljubavna priča u koju je utkano mnogo rada i ljubavi. Mislim da se svi mogu pronaći barem u jednoj od ovih pjesama, a posebno mi je drago da album nosi ime po pjesmi koja je mnoge uvela u zajednički život i izazvala mnoge suze radosnice.

Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ove glazbene priče, kao prvo autorima, a posebno Vinku Barčotu koji je napisao najveći broj pjesama, uključujući i već spomenuti duet”, rekao je Marko Škugor.

Spomenimo i aktualnu pjesmu ‘Ako projdemo’ koju potpisuju Miro Buljan i Neno Ninčević, a u spotu se pojavila i predivna Ivana Ergić. Album završava bonus pjesmom ‘To Victory’ koju je Marko izveo u duetu s kaštelanskom klapom Cambi.

Marko Škugor godišnje ima preko 100 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji, čak 12 dana unaprijed je rasprodao svoj prvi koncert u Lisinskom, a njegove pjesme mladenci odabiru za prve plesove. Uz to je magistrirao financije na Ekonomskom fakultetu te vodi miran obiteljski život uz suprugu i dva sina.

Nastupi Marka Škugora do kraja kolovoza:

06.08. Ploče, riva (Četiri tenora)
10.08. Stobreč
11.08. Korčula
13.08. Šipan
17.08. Kraljevica
19.08. Skradin
22.08. Moščenička Draga
23.08. Kaštel Gomilica

Komentiraj