Dijeljenje odličnih iskustava sad je potpuno jednostavno uz QuikStories – novu značajku aplikacije GoPro koja automatski preuzima snimke s kamere HERO5 i na vašem telefonu stvara videozapise spremne za dijeljenje.

QuikStories su obrađeni, djeljivi videozapisi s prilagodljivom glazbom, filterima i efektima.

“QuikStories je naš najveći pomak prema naprijed još od osnivanja kompanije GoPro i predstavljanja prvih kamera. QuikStories je najjednostavnije i najbrže rješenje za izradu priče o kojem su naši korisnici sanjali godinama. Ovo je naš najveći korak naprijed dosad“, rekao je Nicholas Woodman, osnivač i CEO tvrtke GoPro.

Izrada videozapisa je jednostavna koliko i uparivanje kamere HERO5 s vašim telefonom i pokretanje aplikacije GoPro. Nakon toga se opustite, jer aplikacija automatski prebacuje vaše najnovije snimke u telefon i stvara uzbudljiv video.

Prilagodba videozapisa je također jednostavna. Dodajte tekst, efekte usporenih pokreta ili brzine, prilagodite ukupno trajanje videozapisa i više od toga. Osim tog, svaku snimku s vašeg telefona možete dodati u QuikStory.

Značajka QuikStories dostupna je odmah za korisnike kamera HERO5 Black i HERO5 Session. Kako biste započeli, preuzmite novu GoPro aplikaciju iz trgovina Apple App Store ili Google Play.

Više informacija pronađite na https://shop.gopro.com/EMEA/experience.

Komentiraj