Krankšvester, Vojko V i IAMDDB najavljuju žestoku hip-hop postavu

Sea Star festival

Sea Star festival, u suradnji s Dritom, predstavlja svoj drugi val zvijezda, opasnu hip-hop postavu koja stiže u Stella Maris, čiji glazbeni hype je poznat i globalno.

Svoj dolazak “drito u lagunu” potvrdila je i rapidno rastuća zvijezda. Mančestersku repericu i vokalisticu IAMDDB je moćni BBC pozicionirao na visoko trećem mjesto liste izvođača čiji će zvuk obilježiti godinu pred nama. Neizostavan je i omiljeni Vojko V. Najtraženiji hip hop “čovik” u lagunu dolazi sa svojim samostalnim nastupom, ali će opet napraviti pravu ludnicu na sceni. S njim stiže i dvojac Krankšvester bez čijih je hitova je apsolutno nemoguće zamisliti festivale ludilo te megapopularni novosadski trap guru Fox čiji hitovi sa lakoćom stvaraju YouTube klikove.

Udarnu hip-hop postavu će pojačati ekipa koju čine High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze. Uskoro će biti objavljeno još jedno, veliko i voljeno ime za dosad najjači Sea Star u laguni Stella Maris (24. i 25. svibnja). Za one željne više zabave, zagrijavanje ih očekuje dan prije i oproštajni party dan poslije.

Komentiraj