Moramo biti hrabri, čak bih rekao i pod cijenu pogreške, ali ne smijemo im dati disati, rekao je Hrvoje Horvat, pomoćnik izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, najavljujući odlučujući dvoboj u srijedu protiv Francuza, javlja HRT (VIDEO) .

Nakon fenomenalne igre i pobjede nad Norvežanima, naši su rukometaši dobili dan odmora na Europskom prvenstvu. Danas su se vratili obavezama i pripremi za odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale.

Igrali smo jako dobru utakmicu protiv Norvežana i sada je psihološki moment na našoj strani, što nam je jako bitno. Očekujem da će nas publika voditi i u srijedu i da ćemo odigrati jedan pravi rukometni El Clasico s Francuzima. Vjerujem da će biti pregršt kontakta, emocija i vjerujem da uz našu publiku možemo dobiti jake Francuze, dodao je Horvat.

Protiv Norvežana smo dobili raspoložene vratare i brzinu.

Igrači i svi u stožeru branili smo golmane koliko god smo mogli, bili su dosta napadnuti. Međutim, u pravom trenutku su se vratili i pomogli nam. Vjerujemo u njih i bitan su kotačić u našoj igri. U svakoj utakmici netko ispliva, dođe u prvi plan. Zato naglašavamo da je važan tim, kolektiv jer kada je tim dobar on izbaci pojedinca. Svejedno koji će to pojedinac biti u srijedu, glavno da pobijedimo
, zaključio je Horvat.

Komentiraj