VIDEO: Hajduk slavio u Puli, pogodili Hrvoje Milić i Tino Sven Sušić

Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Hajduka pobjedom su se oprostili od jesenskog dijela prvenstva, koje su završili na trećem mjestu ljestvice HNL-a. ‘Bijeli’ su u subotu u utakmici 21. kola pobijedili Istru u Puli sa 2:0.

Splićane je u vodstvo doveo Hrvoje Milić u 12. minuti nakon odlične, malonogometne akcije. Na 2:0 povisio je Tino Sven Sušić nakon dobrog prodora Marka Bencuna, koji je idealno poslužio Sušića.

https://www.youtube.com/watch?v=ADWK6F9_XgA

Posjed lopte bio je izjednačen (53:47 u korist Hajduka), a pred oko 1500 gledatelja u Puli nogometaši Hajduka i Istre 12 su puta pucali prema vratima. Hajduk je Vanji Iveši prijetio pet puta, od čega su četiri udarca išla u okvir gola, ali Iveša je odlično ‘skinuo’ nekoliko lopti. Istra je, pak, zaprijetila sedam puta Danteu Stipici, ali niti jedan od tih udaraca nije išao u okvir gola.

Hajduk je, ponovimo, zaključio jesenski dio sezone na trećem mjestu sa 39 bodova, 4 manje od druge Rijeke i 6 od prvog Dinama. Istra je s 19 bodova iz 21 utakmice na osmom mjestu HNL-a sa bodom prednosti ispred pretposljednjeg Osijeka, koji ima i utakmicu manje.

Komentiraj