VIDEO: FOTO: Severina i suradnici ponosni na novi singl ‘Unaprijed gotovo’

Jelena Balić

Severina je objavila videospot za novi singl – ‘Unaprijed gotovo’.

Pjesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri, najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca.

”Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko”, rekla je  Severina.

”Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine naše prijateljstvo slavi 18-tu godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmjeha jedno prema drugom. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je kao i sve dobre ideje. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama”, rekao je Petar Grašo.

Pjesma ‘Unaprijed gotovo’ uživo će biti izvedena u četvrtak (07. lipnja) na Severininom koncertu povodom otvorenja najvećeg outlet centra u Hrvatskoj – Designer Outlet Croatia.

Komentiraj