VIDEO: Film ‘Majčin dan’ prikazuje se u svim CineStar kinima

Film ‘Majčin dan’ prikazuje se u svim CineStar kinima.

Istaknimo kako su na nedavnoj svečanoj premijeri filma u Gold Class kinu CineStar Arena Zagreb prisustvovale brojne poznate Hrvatice. Iva Balent, Vesna Todorić, Lana i Ljerka Puljić, Branka Krstulović, Iva Šarić Leko, Iva Balaban, Marija Bišćan, Kristina Bradač, Iris Androšević Pinjuh, Tea Blažević i druge uživale su u pratnji svojih majki u odličnom ‘ženskom filmu’ koji obiluje optimističnim humorom.

‘Majčin dan’ je treća komedija iz serije filmova ‘Valentine’s Day’ i ‘New Year’s Eve’, koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno, to što su majke. Julia Roberts tumači lik Mirande ‘kraljice’ televizijskog kanala kućne prodaje. Savršenog izgleda, frizure i odjeće Miranda krije tajnu koju će uspijeti otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoje djece koja se izbezumi kad se njezin bivši muž naglo ponovno oženi. Ulogu Jesse glumi Kate Hudson koja se udala za Indijca i s kojim ima dijete.

Scenarij ovog odličnog ostvarenja su napisali Tom Hines i Lily Hollander.

Redatelj filma je iskusni Garry Marshall.

Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana nego da izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliže CineStar kino.

Komentiraj