Cest is d Best

VIDEO: Festival ‘Cest is d Best’ objavio likovne natječaje

Organizacija Međunarodnog uličnog festivala ‘Cest is d Best’ objavila je tri likovna natječaja.

Likovni natječaji svojevrsni su glasnici najstarijeg i najvećeg uličnog festivala u Hrvatskoj, Cest is d Best ove će se godine održati u periodu od 31. svibnja do 4. lipnja.

Organizacija festivala očekuje sudjelovanje 200-tinjak likovnih umjetnika koji će izlagati svoje radove, stvarati ih uživo na festivalu ili voditi stručne likovne radionice.

“Ove godine zaprimili smo čak 179 performerskih prijava iz više od 30 država sa svih krajeva svijeta, što je do sada ujedno i najveći interes za sudjelovanjem na festivalu. U festivalu planiramo ugostiti 15-tak performerskih skupina, 30-tak bendova i isto toliko plesnih skupina iz nekoliko zemalja te realizirati vrlo bogat likovni program. Pozivam ovom prilikom društveno odgovorne tvrtke da podrže program festivala koji okuplja stotine domaćih i stranih umjetnika, a kulturu stavlja u javni prostor čime se stvara bolje i zdravije društvo. Tvrtke koje sponzoriraju program festivala podupiru kulturno i umjetničko stvaralaštvo i razvoj društva”, izjavio je direktor festivala, Zlatan Jaganjac.

Natječajna dokumentacija i druge informacije može se pronaći i preuzeti na internetskoj stranici www.cestisdbest.com.

Umjetnik Goran Matkun
Umjetnik Goran Matkun

Komentiraj