Screenshot/YouTube

VIDEO: FANTASTIČNA IZVEDBA WASHINGTONA ‘Dan obuke’ uskoro kao TV serija?

Policijska drama iz 2001. godine ‘Dan obuke’, u kojoj smo gledali Denzela Washingtona kao pokvarenog losanđelskog policajca i Ethana Hawka kao njegovog partnera, vrlo vjerojatno seli na televizijske ekrane.

Deadline piše kako su redatelj ‘Dana obuke’ Antoine Fuqua i producent Jerry Buckheimer nekoliko televizijskih mreža ponudili ideju za novu televizijski seriju. Vjeruje se kako bi Fuqua bio izvršni producent i redatelj pilot epizode.

 

  • Film prati jedan dan u životu Jakea Holta (Hawkea) dok on prolazi kroz trening sa odmetnutim policajcem odjela za droge (Washington). Scenarij za film napisao je David Ayer (režirao ‘Suicide Squad), a Denzel Washington je za ulogu pokvarenog policajca zaradio Oscara za najboljeg glumca.

 

Kako navodi Deadline, radnja serije bila bi smještena 15 godina nakon događaja iz filma, mjesto radnje ostaje isto – Los Angeles, a priča bi se vrtila oko policajca početnika crnca i korumpiranog veterana bijelca.

Posljednji film Fuquae ‘Southpaw’ nedavno je počeo igrati u kinima, a sljedeći veliki projekt, remake ‘Sedmorice veličanstvenih’ u kina stiže u rujnu 2016. godine.

Komentiraj