VIDEO: Fanovi dočekali Madonnin koncert nakon više od četiri sata na kiši

facebook.com

Američka pop pjevačica Madonna razljutila je većinu svojih australskih fanova pustivši ih da je čekaju više od četiri sata na kiši prije koncerta u Melbourneu.

Stotine Madonninih obožavatelja danima su kampirale ispred koncertne dvorane u Melbourneu očekujući početak spektakla u četvrtak u 20.30, no na njihovo razočaranje, vrata prema stageu otvorila su se oko ponoći, a pop zvijezda je na nju izišla tek u jedan sat iza ponoći.

Koncert je završio u 3.15, a obožavatelji, od kojih je većina za nekoliko sati morala stići na posao, gnjevno su komentirali njezino ponašanje. “Jesmo li u nekoj drugoj vremenskoj zoni?”, tweetao je jedan od njih. Drugi obožavatelj kazao je kako je odustao od čekanja i otišao kući spavati.

No svi koji su ostali tvrde da se višesatno čekanje isplatilo, osobito kad se Madonna na scenu dovezla na triciklu u kostimu klauna i počela zbijati šale.

Pjesma “Intervention”, koju je izvela, navodno je posvećena njezinu sinu Roccu, koji je odbio živjeti s njom u New Yorku i preselio je ocu u London, što je pjevačicu jako pogodilo.

Karte za koncert mogle su se nabaviti samo preko Madonnina kluba obožavatelja, a njezin menadžer kašnjenje je opravdao probom u posljednji trenutak.

Pedesetsedmogodišnja superzvijezda nakon Melbournea nastupa u Sydneyu te potom u Brisbaneu, gdje će završiti njezina svjetska turneja “Rebel Heart”.

Komentiraj