YouTube

VIDEO: Emirates predstavio obnovljeni Onboard Lounge

Zrakoplovna tvrtka Emirates je, povodom obilježavanja devet godina letenja zrakoplovima Airbus A380, na letu za Kuala Lumpur predstavila restaurirani ekskluzivni Onboard Lounge.

Onboard Lounge prvi je put predstavljen 01.08.2008. godine i od tad je postao simbol Emiratesovih dvopalubnih zrakoplova, a i danas je popularno mjesto ‘okupljanja u zraku’.

Preuređenje lounge salona, inspiriranog interijerom kabina na jahtama, osiguralo je više prostora tj. separea za privatnost. Posjetitelji ekskluzivnog loungea, koji može ugostiti 26 putnika iz poslovne i prve klase, mogu uživati u pomno odabranim vinima i šampanjcima Moët & Chandon i Veuve Clicquot.

Više od 6 000 članova Emiratesove posade školovani su koktel majstori, u ponudi se nalazi i više od 18 različitih ukusnih zalogaja, tu su i osvježavajuća pića, kava Illy te nekoliko vrsta čajeva Dilmah.

U stražnjem dijelu salona nalazi se 55-inčni LCD zaslon koji putnicima pruža najnovije informacije o letu, prikazuje TV emisije i najnovije svjetske ili sportske vijesti.

Emirates je najveći svjetski operater dvopalubnih zrakoplova Airbus A380 s 96 zrakoplova koji lete svakodnevno i dodatnih 46 koji se koriste po potrebi. Podsjetimo, kako je zrakoplovna tvrtka nedavno proširila svoju Wi-Fi ponudu…

Komentiraj