Zrakoplovna tvrtka Emirates je, povodom obilježavanja devet godina letenja zrakoplovima Airbus A380, na letu za Kuala Lumpur predstavila restaurirani ekskluzivni Onboard Lounge.

Onboard Lounge prvi je put predstavljen 01.08.2008. godine i od tad je postao simbol Emiratesovih dvopalubnih zrakoplova, a i danas je popularno mjesto ‘okupljanja u zraku’.

Preuređenje lounge salona, inspiriranog interijerom kabina na jahtama, osiguralo je više prostora tj. separea za privatnost. Posjetitelji ekskluzivnog loungea, koji može ugostiti 26 putnika iz poslovne i prve klase, mogu uživati u pomno odabranim vinima i šampanjcima Moët & Chandon i Veuve Clicquot.

Više od 6 000 članova Emiratesove posade školovani su koktel majstori, u ponudi se nalazi i više od 18 različitih ukusnih zalogaja, tu su i osvježavajuća pića, kava Illy te nekoliko vrsta čajeva Dilmah.

U stražnjem dijelu salona nalazi se 55-inčni LCD zaslon koji putnicima pruža najnovije informacije o letu, prikazuje TV emisije i najnovije svjetske ili sportske vijesti.

Emirates je najveći svjetski operater dvopalubnih zrakoplova Airbus A380 s 96 zrakoplova koji lete svakodnevno i dodatnih 46 koji se koriste po potrebi. Podsjetimo, kako je zrakoplovna tvrtka nedavno proširila svoju Wi-Fi ponudu…

Komentiraj