Ivan Zadro

VIDEO: Elemental izdao posljednji singl s albuma ‘Tijelo’

Kraj godine obično je vrijeme kad se neka poglavlja zatvaraju, a novi planovi stvaraju.

Bend Elemental, prigodno, upravo zatvara jedno poglavlje i to novim singlom i video spotom.

Pjesma ‘Sanjam’ posljednji je singl koji nam donosi album ‘Tijelo’.

‘Tijelo’ je dvostruki je album s 18 pjesama koji je Elemental izdao za vlastiti nakladničku kuću i kojim je proslavio svojih 18 godina postojanja. Album je pobrao mahom odlične recenzije i osvrte, a osvojio je i nagradu Porin za ‘Najbolji album alternativne i klupske glazbe’, ‘Najbolje likovno oblikovanje’, dok je prvi singl s albuma, pjesma ‘Goli i bosi’ odnijela titulu ‘Pjesme godine’.

Pjesma ‘Sanjam’ govori o snovima i putovanjima te bijegu u “neke udaljene svjetove”. Video spot koji prati pjesmu je pomalo personaliziran. jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi.

U spotu se, tako, pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i kontinenata pa će vas ‘Sanjam’ odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleko Indiju.

Redateljska palica prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film/Spotlight produkcijske kuće, s kojima Elemental surađuje već dugi niz godina, direktor fotografije  je Ivan Zadro, dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

S izlaskom spota za pjesmu ‘Sanjam’, bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča. U 2018. godini Elemental slavi 20 godina rada, očekujte proslavu okruglog rođendana uz puno zanimljivih trenutaka, nove pjesme, nove spotove, puno koncerata ali i iznenađenja koja možete pratiti na Facebook stranici benda.

Režija: Marko Milovac (https://vimeo.com/markomilovac)

Direktor fotografije: Ivan Zadro

Montaža: Slaven Jekauc

Produkcija: C47 film/Spotlight.TV (https://www.facebook.com/ThisIsSpotlightTV/)

Posebno hvala: Maša Milovac, Filip Žafran, Ivan Đogić

https://web.facebook.com/elemental.hr/

Komentiraj