VIDEO: Opel Astra je model za sve generacije

Screenshot YouTube

Dizajn Opel Astre odraz je njenog unutarnjeg potencijala i dinamičnosti.

Oštre linije, atletska oblikovanost i dojmljiva linija ‘lebdećeg’ krova neke su od ‘vanjskih’ dizajnerskih promjena kod nove inačice popularnog modela.

Opel Astra dolazi s dizelskim do 118 kW (160 KS) ili benzinskim motorima do 147 kW (200 KS). Motori se mogu kombinirati s najnovijim ručnim ili automatskim mjenjačima.

Jedna od inovacija su prednja svjetla IntelliLux LED® Matrix koja se podešavaju automatski pa možete voziti s dugim svjetlima bez ometanja drugih vozača. Ova prednja svjetla sastoje se od 16 zasebnih LED elemenata i reagiraju na druga vozila isključivanjem pojedinih elemenata. Istaknimo i svjetla za skretanje, ugrađena zbog dodatnog povećavanja sigurnosti vožnje…

Sportske linije automobila privlače poglede, a da ne bi sve ostalo samo na riječima, tu su 17˝ i 18˝ aluminijski naplatci za čvrst stav na cesti.

Osnovna opremau gotovo u svakoj novoj Opel Astri je sustav R 4.0 IntelliLink® koji uključuje: 7” dodirni zaslon u boji, Apple CarPlay™ i Android Auto™, Bluetooth®, USB i pomoćni ulaz, Handsfree, Pristup fotografijama putem USB-a…

https://youtu.be/NiwR8nKxQe8

https://youtu.be/TcAx0WHcrsE

https://youtu.be/X_L2ZES41pE

https://youtu.be/w3DKFHKCsPQ

Komentiraj