Trener West Hama Slaven Bilić jedan je od omiljenijih menadžera među britanskim novimarima, koje je nakon slavlja nad Crystal Palacea još jednom uspio nasmijati.

Na konferenciji za novinare predstavnike medija zanimala je samo jedna tema – odmetnuti francuski reprezentativac Dimitri Payet. “Nema se više što dodati o tome, ali više od toga moram poštovati važnost ove utakmice, i za protivničke i za svoje igrače. Razmišljam o igračima koj igraju, ne o onima koji ne igraju”, rekao je Bilić dodajući kako je jučerašnja utakmica poslužila kao sjajan primjer kako je momčad uvijek bitnija od pojedinca.

Ipak, pitanja o Payetu su se redala jedna za drugim. “Obratite se gazdi kluba. Ako mu on želi otvoriti ili zatvoriti vrata…”, rekao je Bilić. Novinarima to nije bilo dovoljno pa su se pitanja o Francuzu nastavila pomalo nervirajući Bilića, kojem se ‘omakla’ i psovka.

“Idemo pričati o Carrollu, Randolphu, ajmo pričati o Marku Nobbleu, pa jebemu, oni zaslužuje da se o njima razgovara satima. Godinama bi se trebalo pričati o ovom golu Carrola”, rekao je Bilić koji je još jednom nasmijao novinare i odmah se ispričao zbog psovke koja mu je ‘izletjela’.

Komentiraj