Doro telefoni PhoneEasy 530X i PhoneEasy 632 dizajnirani su i prilagođeni za starije osobe.

Dva sjajna modela švedskog proizvođača Doro PhoneEasy 530X i Doro PhoneEasy 632 elegantnog su dizajna, dolaze sa stolnim punjačem u prodajnom paketu, 2 MP kamerom s bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa te svim ostalim aplikacijama i rješenjima koja zadovoljavaju potrebe starijih ljudi. Sadrže S.O.S. gumb i GPS lociranje, a svi su mobiteli kompatibilni sa slušnim aparatom (HAC).

Tvrtka Mobis electronic kao uvoznik i distributer Doro proizvoda za Republiku Hrvatsku u svoju je ponudu od ovog tjedna uvrstio ove telefone dizajnirane i prilagođene specifičnim potrebama starijih osoba.

Doro PhoneEasy 530X jednostavan je i izdržljiv mobilni telefon čvrste konstrukcije, s velikim odvojenim tipkama te korisnom svjetiljkom. Uživajte u fotografijama i stvaranju uspomena, slanju e-maila i praktičnoj provjeri vremenske prognoze na jasnom i razlučivom 2.4” zaslonu u boji.

Doro PhoneEasy 632 elegantan je mobilni telefon s kamerom; jednostavan za korištenje s GPS i kompas funkcijom. Ovaj telefon donosi ažuriranu vremensku prognozu i nekomplicirano korištenje e-maila, kao i olakšano dijeljenje fotografija i slanje video-poruka. Dodatne značajke uključuju gumb za SMS, sigurnosne funkcije i veliki čitljivi sat na vanjskom zaslonu.

Telefone možete pronaći na prodajnim mjestima Heinzelova 96 i Iblerov trg 2 u Gradu Zagrebu ili na Mobis webshopu.

Doro je švedska javna tvrtka nastala 1974. godine specijalizirana za prepoznavanje i ispunjavanje modernih komunikacijskih potreba starijih osoba. S pedesetiosam posto udjela na tržištu, svjetski je lider u digitalnim rješenjima specijaliziranih mobilnih uređaja s distribucijom svojih proizvoda i usluga u 40 zemalja. Doro stavlja veliki naglasak na društvenu odgovornost i razvijanje ekološke svijesti – upotreba i reciklaža njihovih proizvoda u skladu je s direktivama za zaštitu okoliša.

Korisnici su testirali Doro telefone te su svoja iskustva i prednosti korištenja telefona kao što su fotografiranje, dijeljenje fotografija s prijateljima i obitelji, inkluzivna SOS tipka te jednostavnost korištenja ispričali na kratak i zanimljiv način.

 

Komentiraj