VIDEO: DIVJAK O SVOJIH 100 DANA U MINISTARSTVU “Konačno imamo povijesnu šansu za iskorak u obrazovanje 21. stoljeća”

HINA/ Daniel KASAP/

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak na svom se Facebook profilu osvrnula na svojih pdvih 100 dana na čelu Ministarstva obrazovanja.

“Danas je i službeno prvih 100 dana u vrućem resoru znanosti i obrazovanja. Od mene i mog tima i dalje možete očekivati hrabrost, odgovornost i entuzijazam kojeg ne bi bilo da HNS nije osigurao političku podršku – to treba jasno reći. Mislim da konačno imamo povijesnu šansu za iskorak u obrazovanje 21. stoljeća”, napisala je Divjak, te objavila prigodni video.

Poruka fanovima za #prvih100 dana

Danas je i službeno #prvih100 dana u vrućem resoru znanosti i obrazovanja. Od mene i mog tima i dalje možete očekivati hrabrost, odgovornost i entuzijazam kojeg ne bi bilo da HNS nije osigurao političku podršku – to treba jasno reći. Mislim da konačno imamo povijesnu šansu za iskorak u obrazovanje 21. stoljeća. 🙂 BD

Posted by Blaženka Divjak on Sunday, September 17, 2017

“Drage učenice i učenici, studentice i studenti, kolegice i kolege, dragi roditelji, hvala vam svima na podršci za ovih prvih sto dana koliko sam na čelu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Puno znače pozitivna energija i povratne informacije s terena, tako da zajedno gradimo školu za život, a ne školu za ocjenu i uvodimo obrazovanje u 21. stoljeće. Puno toga je pripremljeno, odrađeno, napravljeno, vodimo brigu i o podzastupljenim skupinama, razmišljamo o tome kako zapravo unaprijediti STEM obrazovanje u Hrvatskoj i isto tako računamo i dalje na vašu podršku ne samo u sljedećih sto dana, nego do kraja mandata”, poručila je ministrica u videu.

Komentiraj