VIDEO: DISCO LAUBA The Reflex donosi novi život u soul, pop i disco klasike

facebook.com

Disco Lauba je već nakon prvog partya postala je snažan, prepoznatljiv brand dobrih tuluma te je na taj način popratila svijetski trend i vratila disco na velika vrata u Grad Zagreb.

Projekt i program Pepermint agencije i kuće za umjetnost Laube, povezuje ektsravaganciju disco klubova 70-ih sa suvremenim house partyjima, a program je u ovom trenutku postao jedan od najpopularnijih evenata.

Druga po redu Disco Lauba održava se u subotu, 20. svibnja i dovodi jednog od najtraženijih DJ-a današnjice – THE REFLEXA.

Fasciniran remiksevima od malih nogu, Nicolas Laugier, rodom Francuz sa londonskom adresom, poznatiji kao The Reflex, inspiraciju uzima od prvog vala disco remiksera koristeći samo originalne zvukove sa master snimki te udahnjuje novi život u soul, pop i disco klasike. No, uz edite starih poznatih stvari, The Reflex aplicira svoju formulu i za suvremene stvari za Noel Gallaghera, The Kookse, Roy Ayersa, Simply Red, Nile Rodgersa i mnogih drugih, koji su ujedno i njegovi obožavatelji.

Grad Zagreb ponovno trese disco groznica, karte potražite na www.entrio.hr.

Komentiraj